Jednoduchý recept

Roštěnky s bylinkovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 17069
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Hovězí roštěnka níz. peč.
60 g Máslo bylinkové
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 456 kcal
Kilojoule 1 908kJ
0% Sacharidy 1 g
48% Tuky 36 g
14% Sodík 272 mg
55% Bílkoviny 31 g

Roštěnky s bylinkovým máslem postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso nakrájíme na roštěnky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a na okrajích nařízneme. Maso zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji tak, aby uvnitř zůstalo růžové.

2

Roštěnky upravíme na nahřáté talíře, poklademe kolečky bylinkového másla a ihned podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou smažené bramborové hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept