Recept

Hrachové lívanečky s klobásou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1707
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Česnek
1 ks Cibule
150 g Hrách loupaný
1 ks Klobása Dunajská
1 špetka Majoránka
0,4 l Mléko polotučné
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 836kJ
14% Sacharidy 49 g
21% Tuky 16 g
5% Sodík 100 mg
43% Bílkoviny 24 g

Hrachové lívanečky s klobásou postup přípravy receptu:

1

Hrách nejprve uvaříme doměkka. Poté zcedíme, přidáme vejce, hladkou mouku, mléko, najemno nakrájenou cibuli a dochutíme česnekem, solí, majoránkou a tymiánem. Na závěr přidáme petrželku nasekanou nadrobno.

2

Z těsta vytvarujeme menší placičky, ty opékáme na grilu společně s domácí klobásou a podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept