Těstoviny se smaženou cibulkou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Těstoviny se smaženou cibulkou
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 1709 |
Kategorie: | Těstoviny, noky, knedlíky |
Ingredience
150 g | Cibule |
75 g | Máslo čerstvé |
15 g | Sůl |
565 g | Těstoviny čtyřvaječné |
5 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
14% Kalorie 268 kcal
Kilojoule 1 123kJ
12% Sacharidy 42 g
10% Tuky 8 g
30% Sodík 602 mg
12% Bílkoviny 7 g
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 9,0mg |
Draslík | 22,0mg |
Vláknina | 510,0mg |
Vitamín A | 0,3mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,1mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 9,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Těstoviny čtyřvaječné mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Těstoviny se smaženou cibulkou postup přípravy receptu:
1 | Těstoviny uvaříme v osolené vodě. |
2 | Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme, mírně osolíme a promícháme s jemně nakrájenou cibulí, kterou jsme na másle osmažili dorůžova. |