Jednoduchý recept

Benátská telecí játra

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 17093
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Cibule
500 g Játra telecí
4 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 268 kcal
Kilojoule 1 121kJ
3% Sacharidy 11 g
17% Tuky 13 g
10% Sodík 196 mg
46% Bílkoviny 26 g

Benátská telecí játra postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli osmažíme na rozehřátém oleji dozlatova a vyjmeme ji.

2

Na výpeku asi 2 minuty smažíme odblaněná, na hranolky nakrájená játra, přidáme cibuli a podlijeme vínem. Povaříme 1 minutu, osolíme a ihned podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou bramborové hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept