Recept

Smažené vepřovo-cibulové řízky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17094
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
600 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 603 kcal
Kilojoule 2 521kJ
2% Sacharidy 8 g
65% Tuky 49 g
17% Sodík 330 mg
56% Bílkoviny 31 g

Smažené vepřovo-cibulové řízky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na řízky, osolíme je a poklademe oloupanou, na plátky nakrájenou cibulí. Cibuli do masa vklepeme.

2

Řízky obalíme v mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem a ve strouhance. Smažíme je po obou stranách na rozehřátém oleji.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept