Recept

Vepřové kotlety po selsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17095

Ingredience

150 g Cibule
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
2 stroužek Česnek
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 244 kcal
Kilojoule 1 021kJ
2% Sacharidy 6 g
18% Tuky 14 g
17% Sodík 336 mg
42% Bílkoviny 24 g

Vepřové kotlety po selsku postup přípravy receptu:

1

Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti, naklepeme a po okrajích nařízneme. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na oleji. Kotlety vyjmeme a přendáme na nahřáté talíře.

2

Olej od opékání slijeme a na pánvičce rozškvaříme na hranolky nakrájenou slaninu. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a česnek, sůl a osmažíme.

3

Kotlety pokryjeme žampionovou směsí.

Poznámka

Podáváme s opékanými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept