Recept

Gruzínská vepřová játra

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 17098
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Cibule
200 g Játra vepřová
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 374 kcal
Kilojoule 1 566kJ
2% Sacharidy 8 g
28% Tuky 21 g
22% Sodík 446 mg
65% Bílkoviny 37 g

Gruzínská vepřová játra postup přípravy receptu:

1

V misce z varného skla zpěníme na sádle na kolečka nakrájenou cibuli. Přidáme očištěná, na hranolky nakrájená játra, opepříme je a opečeme.

2

Hotová játra osolíme, vyklepneme na ně vejce a bílky necháme bez míchání srazit.

3

Pokrm ozdobíme na proužky nakrájenou paprikou a podáváme v misce.

Poznámka

Vhodná příloha je slané pečivo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept