Recept

Vepřová játra na zelenině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17099

Ingredience

2 ks Cibule
400 g Játra vepřová
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprikové lusky čerstvé
4 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 181 kcal
Kilojoule 756kJ
4% Sacharidy 13 g
6% Tuky 4 g
10% Sodík 190 mg
41% Bílkoviny 23 g

Vepřová játra na zelenině postup přípravy receptu:

1

Očištěná játra nakrájíme na hranolky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky, očištěné papriky nakrájíme na proužky a oloupanou cibuli na kolečka.

2

Na pánvi na oleji osmahneme cibuli a vyjmeme ji. Do oleje přidáme játra a zprudka smažíme 2 minuty. Přidáme ostatní suroviny a za stálého míchání smažíme ještě 4 minuty. Nakonec játra osolíme.

Poznámka

Podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept