Recept

Telecí ražniči s játry

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 17103
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Játra telecí
2 polévková lžíce Olej rostlinný
10 ks Šalotka
80 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
300 g Telecí kýta
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 630 kcal
Kilojoule 2 636kJ
21% Sacharidy 75 g
25% Tuky 19 g
21% Sodík 422 mg
80% Bílkoviny 45 g

Telecí ražniči s játry postup přípravy receptu:

1

Očištěná játra, maso a slaninu nakrájíme na tenké plátky a střídavě s očištěnými hlavičkami žampionů a cibulkami napichujeme na jehly.

2

Špízy pokapeme olejem a opékáme je na pánvi na oleji po všech stranách asi 10 minut. Opečené špízy osolíme.

Poznámka

Podáváme s bramborovými hranolky a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept