Recept

Srnčí minutkový guláš

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17104
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
15 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
250 g Srnčí kýta
0,5 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí
30 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 352 kcal
Kilojoule 1 472kJ
2% Sacharidy 8 g
23% Tuky 17 g
15% Sodík 310 mg
70% Bílkoviny 40 g

Srnčí minutkový guláš postup přípravy receptu:

1

Odblaněnou a omytou kýtu nakrájíme přes vlákno na hranolky, pokapeme lžící oleje a necháme v chladničce 2 dny odležet.

2

Maso osolíme, okořeníme a zprudka osmahneme na rozehřátém oleji a másle. Přidáme oloupanou, na nudličky nakrájenou cibuli, očištěné, na plátky nakrájené žampiony, osmažíme a vmícháme rajčatový protlak. Smažíme ještě 1 minutu, zalijeme vývarem a povaříme další 1 minutu. Ihned podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou opékané brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept