Recept

Gratinované plněné žemle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17109

Ingredience

1 ks Okurky nakládané
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sardelová pasta
100 g Sýr Eidam cihla 40%
200 g Sýr játrový
3 ks Vejce slepičí
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 473 kcal
Kilojoule 1 979kJ
10% Sacharidy 36 g
33% Tuky 25 g
85% Sodík 2 g
45% Bílkoviny 25 g

Gratinované plněné žemle postup přípravy receptu:

1

Žemle rozkrojíme na poloviny a vnitřky vydlabeme.

2

Smícháme játrový sýr, nadrobno nakrájené okurky a nasekaná, natvrdo uvařená vejce. Přidáme ostatní přísady a vše promícháme. Směsí naplníme vydlabané žemle, pokryjeme je půlkami plátků sýru a gratinujeme v silně vyhřáté troubě, až se sýr roztaví.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept