Recept

Švýcarské plněné řízky

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17134

Ingredience

1 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Strouhanka
100 g Sýr Gouda 45%
1 kávová lžička Sůl
500 g Telecí kýta
1 ks Vejce slepičí
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 533 kcal
Kilojoule 2 230kJ
1% Sacharidy 4 g
53% Tuky 40 g
26% Sodík 529 mg
70% Bílkoviny 39 g

Švýcarské plněné řízky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na řízky, rozklepeme je doširoka a osolíme. Vždy na polovinu řízku položíme plátek šunky a sýra, řízky přeložíme v půli a okraje masa upevníme jehlami na závitky.

2

Řízky obalíme v mouce, vejci rozšlehaném s mlékem a ve strouhance. Usmažíme je na oleji po obou stranách dočervena.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept