Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17135
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Hovězí svíčková
3 polévková lžíce Kečup
1 ks Okurky nakládané
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
3 polévková lžíce Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 338 kcal
Kilojoule 1 413kJ
5% Sacharidy 17 g
9% Tuky 7 g
117% Sodík 2 g
62% Bílkoviny 35 g

Gruzínská soljanka postup přípravy receptu:

1

Očištěnou svíčkovou nakrájíme přes vlákno na hranolky a osmahneme za stálého míchání na oleji.

2

Přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, osmahneme a vmícháme na nudličky nakrájenou okurku, víno, kečup, pepř, sůl a utřený česnek. Vše podusíme asi 5 minut.

3

Nakonec pokrm ochutíme citronovou šťávou a ihned podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou opékané brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept