Recept

Gratinované fazolky se sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 17137

Ingredience

700 g Fazolové lusky zelené
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Sýr Čedar
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 321kJ
4% Sacharidy 13 g
34% Tuky 25 g
22% Sodík 447 mg
22% Bílkoviny 13 g

Gratinované fazolky se sýrem postup přípravy receptu:

1

Očištěné fazolky překrojíme na poloviny, vložíme do vařící osolené vody a dusíme doměkka. Scedíme je a necháme okapat.

2

Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme fazolky, opepříme je a posypeme nastrouhaným sýrem. Povrch poklademe vločkami másla a pokrm krátce gratinujeme v silně vyhřáté troubě nebo pod grilem.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept