Recept

Játrové palačinky se šlehačkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 17154

Ingredience

200 g Játra telecí
40 g Křen
10 ml Olej rostlinný
100 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 395 kcal
Kilojoule 1 651kJ
2% Sacharidy 7 g
37% Tuky 28 g
14% Sodík 283 mg
51% Bílkoviny 29 g

Játrové palačinky se šlehačkou postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá telecí játra naškrabeme na jemnou kašičku. Přimícháme žloutky, sůl a nakonec sníh ušlehaný z bílků.

2

Směs vlijeme na pánev s rozpáleným olejem a palačinku opečeme po obou stranách. Rozpůlíme ji, upravíme na talíře a povrch ozdobíme ušlehanou smetanou smíchanou s nastrouhaným křenem a špetkou soli.

Poznámka

Podáváme s celozrnným chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept