Jednoduchý recept

Benátská vejce

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 17156
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
80 g Máslo čerstvé
0,3 ks Salát hlávkový
4 ks Vejce slepičí
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 242 kcal
Kilojoule 1 012kJ
1% Sacharidy 3 g
30% Tuky 22 g
4% Sodík 87 mg
14% Bílkoviny 8 g

Benátská vejce postup přípravy receptu:

1

Vejce vložíme do vařící vody a vaříme 3-4 minuty. Vyjmeme je, zchladíme a oloupeme. Na talířích vejce ostrým nožem rozpůlíme.

2

Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli osmahneme na másle dorůžova. Na každou polovinu vejce dáme trochu osmažené cibule a pokapeme ji rozpuštěným máslem.

3

Podáváme na listech omytého hlávkového salátu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept