Jednoduchý recept

Telecí řízky s parmazánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 17164
Kategorie: Maso

Ingredience

100 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Sýr Parmezán
300 g Telecí kýta
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 731 kcal
Kilojoule 3 057kJ
1% Sacharidy 5 g
81% Tuky 61 g
29% Sodík 584 mg
71% Bílkoviny 40 g

Telecí řízky s parmazánem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Řízky obalíme v nastrouhaném sýru, v rozšlehaném vejci a ve strouhance. Trojobal dobře přitiskneme.

2

Smažíme v rozpáleném oleji po každé straně 3-4 minuty, aby sýr nezhořkl a nepřipálil se.

Poznámka

Podáváme s opékanými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept