Recept

Haše z mletého masa s rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17165

Ingredience

0,5 ks Cibule
200 g Maso mleté - mix
20 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
3 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 778kJ
2% Sacharidy 8 g
50% Tuky 37 g
12% Sodík 242 mg
27% Bílkoviny 15 g

Haše z mletého masa s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji a za stálého míchání na ní osmahneme osolené mleté maso. Přidáme spařená, oloupaná a na malé kousky nakrájená rajčata. Chvíli podusíme a když šťáva vysmahne, vmícháme osolená vejce a necháme pokrm zhoustnout.

2

Před podáváním posypeme každou porci nasekanou petrželkou.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept