Recept

Vepřové ledvinky nakyselo

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 17167
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
20 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vepřové ledvinky
0,1 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 516 kcal
Kilojoule 2 158kJ
2% Sacharidy 7 g
41% Tuky 30 g
30% Sodík 609 mg
91% Bílkoviny 51 g

Vepřové ledvinky nakyselo postup přípravy receptu:

1

Ledvinky podélně rozpůlíme, očistíme, omyjeme a necháme asi 15 minut máčet ve studené vodě. Potom je osušíme a nakrájíme na kousky.

2

Oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na másle, přidáme ledvinky a opékáme je asi 8 minut. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.

3

Zakysanou smetanu rozkvedláme s moukou, přidáme k ledvinkám a chvíli povaříme. Pokrm podle chuti přisolíme a přikyselíme.

Poznámka

Podáváme s noky nebo s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept