Zdravý recept

Hrášková kaše

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17170

Ingredience

250 g Hrášek
125 ml Mléko polotučné
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 133 kcal
Kilojoule 554kJ
6% Sacharidy 21 g
2% Tuky 2 g
11% Sodík 210 mg
16% Bílkoviny 9 g

Hrášková kaše postup přípravy receptu:

1

Čerstvý, vyloupaný hrášek uvaříme do měkka v mírně osolené vodě, scedíme a prolisujeme.

2

Pyré podle potřeby zředíme trochou mléka a přisolíme. Při podávání kaši omastíme rozpuštěným máslem.

3

Podáváme jako přílohu k opékaným uzeninám, vejcím a minutkám.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept