Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17181

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Fazole bílé
80 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 481 kcal
Kilojoule 2 014kJ
17% Sacharidy 61 g
23% Tuky 17 g
6% Sodík 124 mg
42% Bílkoviny 24 g

Fazole po francouzsku postup přípravy receptu:

1

Předem namočené fazole uvaříme v téže vodě do měkka a scedíme je.

2

Změklé máslo utřeme se solí, citronovou šťávou a nasekanou petrželkou. Směs vmícháme do fazolí.

3

Podáváme jako přílohu k vařenému hovězímu a uzenému masu, k sekané pečeni, párkům nebo k sázeným vejcím.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept