Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 17182

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Fazole bílé
500 ml Lečo sterilované
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 860kJ
9% Sacharidy 33 g
6% Tuky 4 g
19% Sodík 386 mg
19% Bílkoviny 10 g

Fazole v leču postup přípravy receptu:

1

Předem namočené fazole uvaříme v téže vodě do měkka a scedíme je.

2

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, zaprášíme mletou paprikou, přidáme sterilované lečo a uvařené fazole. Vše prohřejeme, podle chuti přisolíme.

3

Podáváme se sázenými vejci a chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept