Recept

Papriky plněné brynzou s cibulí

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 17198
Kategorie: Zelenina

Ingredience

80 g Cibule
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
4 ks Paprika zelená
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
200 g Sýr Brynza

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 270 kcal
Kilojoule 1 131kJ
2% Sacharidy 8 g
30% Tuky 22 g
3% Sodík 63 mg
19% Bílkoviny 11 g

Papriky plněné brynzou s cibulí postup přípravy receptu:

1

Papriky omyjeme, rozpůlíme a zbavíme semínek.

2

Brynzu prolisujeme a smícháme s utřeným máslem. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, mletou papriku a sůl. Vše dobře promícháme.

3

Ochucenou brynzou naplníme půlky paprik, posypeme nasekanou petrželkou a ozdobíme dílky omytých rajčat.

4

Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept