Papriky plněné brynzou s cibulí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Papriky plněné brynzou s cibulí
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mala |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 17198 |
Kategorie: | Zelenina |
Ingredience
80 g | Cibule |
50 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Paprika mletá sladká |
4 ks | Paprika zelená |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
2 ks | Rajčata |
1 špetka | Sůl |
200 g | Sýr Brynza |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 15,0mg |
Draslík | 255,8mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 64,7mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 14,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprika mletá sladká, Paprika zelená, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Petržel - nať, Sýr Brynza mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Papriky plněné brynzou s cibulí postup přípravy receptu:
1 | Papriky omyjeme, rozpůlíme a zbavíme semínek. |
2 | Brynzu prolisujeme a smícháme s utřeným máslem. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, mletou papriku a sůl. Vše dobře promícháme. |
3 | Ochucenou brynzou naplníme půlky paprik, posypeme nasekanou petrželkou a ozdobíme dílky omytých rajčat. |
4 | Podáváme s chlebem nebo s pečivem. |
Poznámka
Servírujeme studené.