Recept

Polévka z opraženého droždí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 17212
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

50 g Droždí
20 g Máslo čerstvé
20 g Nudle vaječné
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
750 ml Voda pitná
50 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 159 kcal
Kilojoule 664kJ
3% Sacharidy 11 g
12% Tuky 9 g
56% Sodík 1 g
16% Bílkoviny 9 g

Polévka z opraženého droždí postup přípravy receptu:

1

V kastrole na másle opražíme rozdrobené droždí, zalijeme vodou a chvíli povaříme.

2

Přidáme oloupanou, na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu a znovu krátce povaříme. Polévku podle chuti osolíme a zavaříme do ní nudle nebo jiné drobné těstoviny.

3

Nakonec vsypeme nasekanou petrželku a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept