Recept

Cibulačka s krupicovou jíškou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 17249
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

1 ks Bujón hovězí
200 g Cibule
40 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
40 g Pšeničná krupice
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 155 kcal
Kilojoule 648kJ
4% Sacharidy 13 g
13% Tuky 10 g
35% Sodík 691 mg
7% Bílkoviny 4 g

Cibulačka s krupicovou jíškou postup přípravy receptu:

1

Krupici osmahneme na rozehřátém másle a odstavíme z plotny. Vmícháme vejce a mícháme na mírném ohni, až se utvoří malé žmolky.

2

Směs zalijeme vodou, osolíme, přidáme bujón a přivedeme k varu. Nakonec přidáme oloupanou, na tenká kolečka nakrájenou cibuli a povaříme ještě 5 minut.

3

Před podáváním posypeme polévku nakrájenou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept