Recept

Drožďová polévka s cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17250

Ingredience

2 ks Cibule
40 g Droždí
1 polévková lžíce Pažitka
30 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Vegeta
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 126 kcal
Kilojoule 527kJ
2% Sacharidy 6 g
12% Tuky 9 g
23% Sodík 453 mg
9% Bílkoviny 5 g

Drožďová polévka s cibulí postup přípravy receptu:

1

Na rozehřáté sádlo rozdrobíme droždí a za stálého míchání je osmahneme dorůžova. Odstavíme z plotny, vmícháme vejce a na mírném ohni mícháme, až se utvoří malé nočky.

2

Přilijeme horkou vodu, přivedeme k varu a přidáme oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli. Vaříme ještě 7 minut.

3

Polévku ochutíme vegetou a při podávání posypeme nakrájenou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept