Recept

Jehněčí maso s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17255

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Hrášek
800 g Jehněčí maso
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 623 kcal
Kilojoule 2 608kJ
7% Sacharidy 24 g
47% Tuky 35 g
10% Sodík 208 mg
54% Bílkoviny 30 g

Jehněčí maso s hráškem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle a zaprášíme mletou paprikou. Přidáme omyté, na kousky nakrájené přední jehněčí maso, osolíme, přilijeme trochu horké vody a dusíme pod pokličkou. Během dušení maso mírně podléváme vodou.

2

K téměř měkkému masu přidáme hrášek a vše dusíme pod pokličkou doměkka.

3

Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept