Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1726

Ingredience

7,5 g Kypřicí prášek do pečiva
240 ml Mléko polotučné
750 g Mouka pšeničná hrubá
75 g Sádlo škvařené
15 g Sůl
60 g Vejce slepičí
375 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 494kJ
16% Sacharidy 58 g
13% Tuky 9 g
30% Sodík 594 mg
16% Bílkoviny 9 g

Halušky postup přípravy receptu:

1

Hrubou mouku prosijeme s kypřícím práškem, přilijeme vejce rozšlehaná s vodou a mlékem, osolíme a promícháme, až vznikne těsto.

2

Hotové těsto protlačujeme přes děrované síto do vařící vody. Halušky promícháme, vyjmeme, propláchneme a necháme okapat.

3

Nakonec pokrm promastíme rozpuštěným sádlem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
vurmovka19@seznam.cz
Halušky
Halušky dělám docela často,ale neumím si je představit z hrubé mouky ,vajec a mléka.Já dělám brambory,hladká mouka a sůl.
 
vurmovka19@seznam.cz
Halušky
tady to co je tu popsané budou asi tzv. noky..

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept