Recept

Kapr pečený s kysaným zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 17260

Ingredience

800 g Kapr obecný
80 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 460 kcal
Kilojoule 1 927kJ
2% Sacharidy 7 g
42% Tuky 31 g
15% Sodík 302 mg
66% Bílkoviny 37 g

Kapr pečený s kysaným zelím postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra potřeme olejem a necháme asi 30 minut odležet.

2

Kysané zelí nakrájíme, opečeme na oleji a rozprostřeme do pekáčku. Navrch položíme půlku kapra, osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou.

3

Pokrm pečeme v mírně vyhřáté troubě 20-30 minut a během pečení kapra pokapeme vypečenou šťávou.

Poznámka

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept