Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 17263
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Candát obecný
1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
0,5 l Vývar zeleninový
200 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 281 kcal
Kilojoule 1 176kJ
3% Sacharidy 12 g
21% Tuky 16 g
41% Sodík 821 mg
42% Bílkoviny 23 g

Candát po maďarsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce candáta osolíme, posypeme mletou paprikou, vložíme do kastrolu a podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou doměkka.

2

Dušené porce vyjmeme a upravíme na talíře.

3

Do šťávy zamícháme smetanu rozkvedlanou se žloutkem, citronovou šťávou a solí. Za stálého míchání přivedeme k varu, ale nevaříme. Přecedíme a nalijeme na porce candáta.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept