Jednoduchý recept

Smažené řezy ze pstruhů

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 17265
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
50 g Máslo čerstvé
100 ml Olej rostlinný
800 g Pstruh
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 588 kcal
Kilojoule 2 459kJ
1% Sacharidy 4 g
54% Tuky 41 g
18% Sodík 351 mg
87% Bílkoviny 49 g

Smažené řezy ze pstruhů postup přípravy receptu:

1

Omyté pstruhy podélně rozkrojíme, odstraníme vyčnívající kosti a maso osolíme a pokapeme citronovou šťávou.

2

Žloutky smícháme s 30 g másla a mírně osolíme. Porce ryb namáčíme do žloutků, obalíme je ve strouhance a smažíme na oleji a zbylém másle dozlatova.

Poznámka

Podáváme s plátkem omytého citronu a různě upravenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept