Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17266

Ingredience

50 g Cibule
1 špetka Citronová kůra
1 dl Mléko polotučné
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 dl Vývar z hovězích kostí
2 stroužek Česnek
800 g Štika obecná
100 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 408 kcal
Kilojoule 1 709kJ
5% Sacharidy 19 g
32% Tuky 24 g
15% Sodík 308 mg
51% Bílkoviny 28 g

Haše ze štiky postup přípravy receptu:

1

Maso ze štiky vykostíme, omyjeme a umeleme spolu se žemlí předem namočenou v mléce.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Přidáme umleté maso se žemlí, utřený česnek, pepř, sůl, citronovou kůru a vše dobře promícháme. Podle potřeby zředíme trochou vývaru a chvíli povaříme. Nakonec vmícháme vejce.

3

Směs rozetřeme do pekáčku vymazaného sádlem a upečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept