Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 17271
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
30 g Máslo čerstvé
60 ml Olej rostlinný
200 g Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
250 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
600 g Úhoř říční
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 528 kcal
Kilojoule 2 211kJ
3% Sacharidy 10 g
59% Tuky 44 g
14% Sodík 280 mg
42% Bílkoviny 24 g

Lečo z úhoře postup přípravy receptu:

1

Úhoře stáhneme z kůže a nakrájíme na kousky. Maso osolíme a opečeme na cibuli zpěněné na oleji.

2

Přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky a oloupaná, na plátky nakrájená rajčata, rajčatový protlak a česnek utřený se solí. Opepříme a dusíme doměkka.

3

Vejce upečeme na másle jako volská oka a položíme na hotový pokrm upravený na talířích.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept