Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17272

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Kmín celý
80 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
600 g Úhoř říční

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 422 kcal
Kilojoule 1 765kJ
0% Sacharidy 1 g
53% Tuky 40 g
10% Sodík 197 mg
27% Bílkoviny 15 g

Úhoř na kmíně postup přípravy receptu:

1

Úhoře stáhneme z kůže a urovnáme na pekáček. Osolíme, okmínujeme, pokapeme citronovou šťávou a poklademe vločkami másla. Pečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka.

2

Upečeného úhoře posypeme nasekanou petrželkou.

Poznámka

Podáváme s dílky omytého citronu, vařenými bramborami a brusinkovým kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept