Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 17273

Ingredience

1 ks Cibule
0,3 kávová lžička Kari koření
1 polévková lžíce Křen
60 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
600 g Úhoř říční

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 407 kcal
Kilojoule 1 701kJ
2% Sacharidy 6 g
47% Tuky 36 g
11% Sodík 228 mg
28% Bílkoviny 16 g

Úhoř s křenem postup přípravy receptu:

1

Očištěného úhoře nakrájíme na kousky, osolíme a vložíme do kastrolu vymazaného máslem a vysypaného strouhankou. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, nastrouhaný křen, kari koření a rajčatový protlak. Povrch posypeme strouhankou a poklademe vločkami másla. Vše dusíme, až je ryba měkká.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept