Recept

Úhoř v pivním těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 17276

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej rostlinný
0,1 l Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
600 g Úhoř říční

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 662kJ
6% Sacharidy 20 g
35% Tuky 26 g
11% Sodík 214 mg
35% Bílkoviny 20 g

Úhoř v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

Úhoře stáhneme z kůže a nakrájíme na šikmé plátky. Osolíme je a pokapeme citronovou šťávou.

2

Smícháním mouky, vejce, piva a 1 lžíce oleje připravíme těstíčko, ve kterém kousky úhoře obalujeme. Smažíme je v dostatečně rozehřátém tuku dozlatova.

Poznámka

Podáváme se saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept