Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 17278
Kategorie: Maso

Ingredience

1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
8 ks Rak říční
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 196 kcal
Kilojoule 820kJ
1% Sacharidy 5 g
3% Tuky 2 g
16% Sodík 320 mg
58% Bílkoviny 32 g

Raci vaření v pivě postup přípravy receptu:

1

Raky povaříme 10 minut v osolené vodě. Potom oddělíme ocas a klepeta a raky vhodíme do osoleného piva, opepříme a přidáme nasekanou petrželku. Vaříme ještě 20 minut.

2

Měkké maso vyjmeme a přelijeme vývarem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept