Jednoduchý recept

Lín ve vinném těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17279
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Lín
50 g Mouka pšeničná hrubá
100 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 338 kcal
Kilojoule 1 414kJ
3% Sacharidy 11 g
12% Tuky 9 g
12% Sodík 238 mg
71% Bílkoviny 40 g

Lín ve vinném těstíčku postup přípravy receptu:

1

Očištěné porce lína omyjeme a osušíme.

2

Rozmícháme víno s vejci, moukou, 1 lžící oleje a solí. V těstíčku namáčíme připravené porce a vkládáme je do pánve s rozehřátým olejem. Smažíme dozlatova.

Poznámka

Podáváme se smaženými hranolky nebo s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept