Jednoduchý recept

Okoun na paprice

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17280

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
1 kg Okoun říční
10 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 323kJ
0% Sacharidy 0 g
17% Tuky 13 g
10% Sodík 204 mg
85% Bílkoviny 48 g

Okoun na paprice postup přípravy receptu:

1

Okouny ponoříme do vařící vody, oškrábeme, omyjeme a osušíme. Maso na povrchu i uvnitř potřeme solí.

2

Okouny urovnáme na mísu z varného skla rozevřené, hřbetem nahoru. Pokapeme je olejem a poklademe vločkami másla. Pečeme ve středně vyhřáté troubě za občasného přelití šťávou doměkka.

3

Před koncem pečení posypeme ryby mletou paprikou a polijeme šťávou.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept