Recept

Džuveč ze srnčí plece

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 17287

Ingredience

150 g Brambory
50 g Cibule
100 g Houby nakládané
100 g Kečup
50 g Křen
4 ks Nové koření celé
60 ml Olej rostlinný
200 g Rajčata
200 g Rýže dušená
700 g Srnčí plec
1 kávová lžička Sůl
1200 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 710 kcal
Kilojoule 2 969kJ
8% Sacharidy 30 g
42% Tuky 31 g
73% Sodík 1 g
139% Bílkoviny 78 g

Džuveč ze srnčí plece postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou srnčí plec nakrájíme na kostky.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme dozlatova v kastrolu na oleji, vložíme maso, osolíme, zalijeme vývarem a dusíme doměkka.

3

Potom přidáme rajčatový protlak, nové koření, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata, očištěné, na plátky nakrájené nakládané hříbky a oloupané, na kostky nakrájené brambory. Vše společně dusíme.

4

Když jsou brambory měkké, přidáme vařenou rýži a promícháme.

5

Pokrm podáváme posypaný nastrouhaným křenem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept