Recept

Karbanátky z kančího masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 17294

Ingredience

30 g Cibule
600 g Kančí plec
1 kávová lžička Majoránka
4 polévková lžíce Mléko polotučné
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
80 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 stroužek Česnek
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 641 kcal
Kilojoule 2 682kJ
8% Sacharidy 27 g
53% Tuky 40 g
24% Sodík 475 mg
75% Bílkoviny 42 g

Karbanátky z kančího masa postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou kančí plec umeleme, přidáme jemně nakrájenou slaninu, v mléce namočenou a vymačkanou žemli, sůl, pepř, majoránku, utřený česnek, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, vejce a strouhanku. Vše dobře promícháme.

2

Ze směsi tvarujeme karbanátky a smažíme je na pánvi na oleji po obou stranách dočervena.

Poznámka

Podáváme s hořčicí, cibulí a čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept