Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17296

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Bažant obecný
50 g Cibule
90 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

67% Kalorie 1,327 kcal
Kilojoule 5 552kJ
0% Sacharidy 2 g
111% Tuky 83 g
32% Sodík 633 mg
238% Bílkoviny 134 g

Bažant na rožni postup přípravy receptu:

1

Vykuchaného a omytého bažanta protkneme slaninou a osolíme na povrchu i uvnitř.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli smícháme s nasekanou petrželkou, pažitkou, pepřem a 3/4 dávky másla. Směs vložíme do břišní dutiny bažanta.

3

Bažanta zabalíme do plátků slaniny, ovážeme provázkem, napíchneme na rožeň a grilujeme za občasného potírání zbylým máslem.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami a brusinkovým kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept