Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17298
Kategorie: Rizota

Ingredience

50 g Cibule
2 ks Koroptev
50 g Máslo čerstvé
400 g Rýže dušená
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

60% Kalorie 1,187 kcal
Kilojoule 4 965kJ
7% Sacharidy 26 g
40% Tuky 30 g
21% Sodík 413 mg
316% Bílkoviny 178 g

Koroptví rizoto postup přípravy receptu:

1

Očištěné, vykuchané a omyté koroptve protkneme slaninou a osolíme. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle spolu se slaninou, vložíme koroptve, podlijeme vodou (nebo vývarem) a pečeme v troubě doměkka.

2

Upečené koroptve vykostíme a maso nakrájíme na malé kousky.

3

Dušenou rýži promícháme s koroptvím masem a přidáme šťávu z pečení.

Poznámka

Podáváme s kompotem nebo zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept