Recept

Kořeněné koroptve na slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 17299

Ingredience

8 ks Jalovec
2 ks Koroptev
80 g Máslo čerstvé
150 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

68% Kalorie 1,338 kcal
Kilojoule 5 600kJ
8% Sacharidy 29 g
58% Tuky 44 g
26% Sodík 510 mg
326% Bílkoviny 183 g

Kořeněné koroptve na slanině postup přípravy receptu:

1

Očištěné, vykuchané a omyté koroptve protáhneme částí slaniny, osolíme a okořeníme roztlučeným jalovcem.

2

Do každé koroptve vložíme plátek slaniny a kousek másla a na prsíčka položíme ještě plátek slaniny.

3

Koroptve vložíme do pekáče na máslo a pečeme v troubě za občasného podlévání vodou doměkka.

Poznámka

Podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept