Jednoduchý recept

Candát s chřestem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 17302
Kategorie: Maso

Ingredience

200 ml Bešamel
800 g Candát obecný
250 g Chřest bílý
20 g Máslo čerstvé
20 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 220 kcal
Kilojoule 920kJ
3% Sacharidy 10 g
14% Tuky 11 g
21% Sodík 416 mg
39% Bílkoviny 22 g

Candát s chřestem postup přípravy receptu:

1

Omyté porce candáta vložíme do menšího množství osolené vařící vody a povaříme asi 10 minut.

2

Měkké maso vyjmeme a odstraníme kůži. Porce urovnáme do mísy z varného skla, obložíme je kousky očištěného chřestu a přelijeme bešamelem.

3

Povrch posypeme na másle osmaženou strouhankou a pokrm pečeme asi 15 minut ve středně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept