Recept

Kapr v pikantní omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17306
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Kapary sterilované
600 g Kapr obecný
30 g Máslo čerstvé
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
5 polévková lžíce Voda pitná
60 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 146kJ
2% Sacharidy 5 g
20% Tuky 15 g
22% Sodík 433 mg
50% Bílkoviny 28 g

Kapr v pikantní omáčce postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce kapra osolíme, posypeme nasekanou petrželkou a necháme chvíli odležet.

2

Smícháme mouku, máslo a hořčici, přidáme citronovou šťávu, pepř a trochu teplé vody. Směs dobře promícháme, vložíme porce kapra, očištěné, na plátky nakrájené žampiony, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a kapary. Dusíme, až je maso měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept