Recept

Lín se sardelovými řezy

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17307

Ingredience

800 g Lín
40 g Máslo čerstvé
4 ks Sardelové řezy
40 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
250 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 770kJ
1% Sacharidy 2 g
24% Tuky 18 g
97% Sodík 2 g
88% Bílkoviny 49 g

Lín se sardelovými řezy postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce lína protkneme střídavě slaninou a sardelovými řezy. Maso osolíme, urovnáme do pekáčku a poklademe vločkami másla. Pečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka. Během pečení občas polijeme porce vypečenou šťávou.

2

Měkké maso vyjmeme, do šťávy nalijeme červené víno a jen převaříme. Porce lína při servírování přeléváme šťávou.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami, rýží nebo s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept