Recept

Lín se studenou pažitkovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 17309
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Citronová kůra
1 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Lín
150 ml Majonéza
30 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Pažitka
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 513 kcal
Kilojoule 2 145kJ
1% Sacharidy 4 g
50% Tuky 38 g
19% Sodík 378 mg
63% Bílkoviny 35 g

Lín se studenou pažitkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Omyté porce lína osolíme, vložíme do kastrolu a podlijeme olejem a vínem. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a dusíme doměkka. Měkké porce vyjmeme a necháme vychladnout.

2

Majonézu rozmícháme se smetanou, ochutíme citronovou kůrou a šťávou a vmícháme nadrobno nasekanou pažitku.

3

Porce lína upravíme na talíře a přeléváme omáčkou.

4

Pokrm podáváme vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept