Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17312
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Cibule
100 ml Mléko polotučné
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
800 g Štika obecná
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 140kJ
5% Sacharidy 17 g
13% Tuky 10 g
15% Sodík 298 mg
52% Bílkoviny 29 g

Štičí karbanátky postup přípravy receptu:

1

Vykostěné maso ze štiky umeleme a smícháme se solí, vejcem, 10 g mouky, oloupanou, jemně nasekanou nebo nastrouhanou cibulí a mlékem. Vše dobře promícháme.

2

Ze směsi tvarujeme malé karbanátky a obalujeme je v mouce, vejci a ve strouhance. Smažíme na pánvi na oleji po obou stranách dočervena.

Poznámka

Podáváme s bramborovým salátem nebo s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept